Totale verbouwing

Ruim 15 jaar ervaring

Deskundig & ervaren

Juiste tarieven

Eerlijke prijzen

Goed geregeld!

Heldere afspraken

06 - 115 622 25

Wij informeren u graag

Bij een totale verbouwing is het prettig om dit bij één bedrijf onder te brengen.

Meestal komt er veel kijken bij deze veelomvattende klus. Stel, u wilt de hele onderste verdieping laten verbouwen. Een nieuwe vloer, nieuwe keukenapparatuur installeren, muren sauzen en een serre bouwen, en als u dan toch bezig bent meteen ook het terras betegelen. Geen contactlijnen met verschillende bedrijven die ieder op hun eigen manier werken, maar één aanspreekpunt. Totaalbouw Leidschendam maakt voor u een scherpe offerte op met een strakke planning en transparante kosten. Indien gewenst helpen wij u met de benodigde vergunningen. Ideaal!

Totale verbouwing: wat komt erbij kijken?
Bij een totale verbouwing nemen wij alle bouwaspecten mee: elektra, leidingen, riolering, kozijnen, muren, enzovoort. Ook adviseren wij u over zaken waaraan u zelf misschien niet zo snel denkt. Zo is het prettig waneer uw buren van tevoren op de hoogte zijn. Is er overhoopt sprake van schade of een conflict tijdens de totale verbouwing? Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een verzekering afsluiten. Totaalbouw Leidschendam neemt u niet enkel het fysiek zware werk uit handen, maar zorgt voor de gehele afronding. Dat betekent dat wij de werkplek schoon achterlaten en ook puin afvoeren.

Waardestijging na totale verbouwing
Uw woning verbouwen doet u ten eerste om uw woongenot te vergroten. Maar ook om uw woning in goede staat te houden. Bij verkoop verdient u doorgaans niet het volledige bedrag terug van de totale verbouwing. Dit is ook afhankelijk van de soort verbouwing. Onderhoud aan bijvoorbeeld het dak of de kozijnen is altijd nuttig. Hoe dan ook kan een totale verbouwing het verschil maken tussen het wél of niet verkopen van uw woning.

Wilt u iets verbouwen?

Schakel dan Totaalbouw Leidschendam in. Wij komen in heel regio Leidschendam.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul het onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Word teruggebeld!

  • Laat in het onderstaand formulier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Totaalbouw Leidschendam

Prins Hendriklaan
2264SR
Leidschendam

Telefoonnummer

E-mailadres

contact@totaalbouw-leidschendam.nl