Dakopbouw

Ruim 15 jaar ervaring

Deskundig & ervaren

Juiste tarieven

Eerlijke prijzen

Goed geregeld!

Heldere afspraken

06 - 115 622 25

Wij informeren u graag

Een extra verdieping erbij met een dakopbouw.

U hoeft niet te verhuizen of die grotere woning te kopen, maar u breidt uw huidige woning gewoon uit. Een dakopbouw is een verdieping op een huis zetten. Een intensieve en kostbare klus die een technisch vakkundige hand vereist. U gaat immers op een bestaand dak bouwen. Kan dit zomaar? En heeft u een vergunning nodig? Totaalbouw Leidschendam helpt u met alles omtrent een dakopbouw. Wij realiseren uw dakopbouw alsof deze er altijd is geweest, als verlengstuk van uw woning, goed geïsoleerd en veilig.

Soorten dakopbouw
Bij een dakopbouw heeft u de keuze tussen een prefab en een traditionele dakopbouw, met een vlak of een schuin dak. Een traditionele dakopbouw betekent maatwerk. Deze extra verdieping wordt vervaardigd van steen en vormt een zwaardere belasting dan een prefab dakopbouw. Ook neemt dit type opbouw meer tijd in beslag. Een prefab dakopbouw kost minder geld en tijd. De constructie bestaat voornamelijk uit hout en is hierdoor lichter. De mogelijkheden qua binnenafwerking verschillen voor beide typen dakopbouw.

Dakopbouw of verhuizen?
Niet verhuizen maar uw woning verruimen met een dakopbouw. Ook kan een opbouw de reden zijn om voor een kleinere woning te kiezen, bijvoorbeeld vanwege de aantrekkelijke locatie. Een opbouw doet tevens de waarde van uw woning stijgen, u verkoopt immers een grotere woning. Veelal laten buren samen een dakopbouw realiseren. Soms gaat dit zelfs om complete woonblokken. Zo deel je de kosten en ben je goedkoper uit. Kosten voor bijvoorbeeld een kraan en een vergunningsaanvraag worden verdeeld.

Wilt u dakopbouw?

Schakel dan Totaalbouw Leidschendam in. Wij komen in heel regio Leidschendam.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul het onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Word teruggebeld!

  • Laat in het onderstaand formulier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Totaalbouw Leidschendam

Prins Hendriklaan
2264SR
Leidschendam

Telefoonnummer

E-mailadres

contact@totaalbouw-leidschendam.nl