Aanbouw

Ruim 15 jaar ervaring

Deskundig & ervaren

Juiste tarieven

Eerlijke prijzen

Goed geregeld!

Heldere afspraken

06 - 115 622 25

Wij informeren u graag

Een aanbouw is de perfecte oplossing als u behoefte heeft aan meer ruimte, maar geen kosten en tijd wilt besteden aan een verhuizing.

Veel mensen krijgen na verloop van tijd behoefte aan meer ruimte. Verhuizen is dan niet de enige optie. Een aanbouw wordt tegen uw bestaande woning aangebouwd en staat hiermee in directe verbinding. Uw leefruimte breidt hiermee flink uit. Ook de waarde van uw woning stijgt hierdoor. Totaalbouw Leidschendam bouwt uw aanbouw vakkundig, snel en tegen een scherpe prijs. Verdiep u eens in de voordelen van een aanbouw!

Aanbouw
Werkwijze aanbouw
Een goede voorbereiding voor een aanbouw is het halve werk. Bekijk daarom van tevoren hoe u uw aanbouw wilt inrichten. Zo weten wij waar de stopcontacten, lichtpunten en leidingen geplaatst gaan worden. Bedenk ook waarvoor u de aanbouw wilt gebruiken en of u ook ramen aan de zijkanten wilt. Totaalbouw Leidschendam adviseert u hierbij graag! Bij uw gemeente kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor de aanbouw.

Aanbouw serre
Geniet u graag van uw tuin? Dan is een serre aanbouw wellicht iets voor u! Een serre bestaat voor het grootste gedeelte uit glas en laat veel licht door, waardoor u bij koud en regenachtig weer toch een beetje buiten zit. Schijnt de zon door de serre naar binnen, dan krijgt u een aangename temperatuur zonder dat u daarvoor extra energie hoeft te verbruiken. Een serre is uitstekend te gebruiken als atelier door het vele licht, maar ook om gewoon heerlijk in te verblijven!

Wilt u iets aanbouwen?

Schakel dan Totaalbouw Leidschendam in. Wij komen in heel regio Leidschendam.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul het onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Word teruggebeld!

  • Laat in het onderstaand formulier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Totaalbouw Leidschendam

Prins Hendriklaan
2264SR
Leidschendam

Telefoonnummer

E-mailadres

contact@totaalbouw-leidschendam.nl